Back to All Events

Copy of Weekendje met Eva en Rashma


Hoe zou het zijn..

Ogen dicht en dansen zoals jij wilt, alsof niemand kijkt.
Schaamteloos keihard zingen.
Je lijf slaakt opgelucht een zucht: EINDELIJK. Rust. Ruimte. Uitzoomen. Perspectief. Inzichten.

Een stomend kopje thee - frisse koude lucht in je neus en een stille zonsopgang.. en wacht! Een zwerm vogels die in de lucht voorbij danst. 

Een weekend waarin het alleen maar om jou gaat. Met een fijne groep mensen om je heen.

Zin in? Kom maar, je bent ZO welkom.

Er is maar plek voor acht, dus meld je snel aan door te mailen naar eva@evennaareva.com. Voor meer info of vragen, bel je naar Rashma op 06-81195766. 

Praktische informatie
In Spaarndam, bereikbaar met auto of via Haarlem Spaarnwoude en OV-fiets. (Details ontvang je na aanmelding). We hebben een geheel erf tot onze beschikking met twee ruime, sfeervolle, vrijstaande huizen. Er is een grote tuin met uitzicht op de weilanden, een vuurplaats, een trampoline, fruitbomen...

Investering (excl. BTW)
€345,- Gedeelde kamer (max. 3)
€425,- Prive kamer

De prijzen zijn inclusief heerlijke vegetarische maaltijden, overnachtingen en een gevarieerd weekend programma.
* In de maand februari geldt een samenkomkorting van 15%!
* Kun je het financieel niet rondkrijgen? Neem dan contact met ons op voor een betaalplan.

Testimonials:

* Er was aandacht en ruimte voor alles en iedereen. Het eten was heerlijk! Super goed werd er voor ons gezorgd. Ik voelde me welkom en gezien. Jullie zijn beide top! Rustig, lief, gezellig en heel kundig. Voor mij een weekend met vele 'eerste keren', jullie hebben me er fantastisch doorheen begeleid. Dank, dank dank!! * - Disja Peters

* Heerlijk eten! Beautiful room, house and garden. I enjoyed the silent walk and the singing in the evening. The exercise to change a pattern of thought/idea was really enjoyable and I will definitely use it at home. Beautiful ladies, it's been a pleasure again, to share time, love, thoughts, laughs and looks with you. You are always present in my heart, inspiring and challenging. Thank you. * - Max Besana

* Vandaag dinsdag en ik loop nog na te gloeien van het fantastische weekend. Het heeft me erg ontroerd dat er zo COMPLEET GEZORGD werd voor mij. Dat is lang geleden geweest besef ik me nu. Voelde alsof ik even het onbezorgde kind mocht zijn. Ben er super dankbaar voor om deze ervaring tot me door te laten werken. Het heeft een erge rustgevende uitwerking merk ik. Het is alsof mijn tempo lager is en me meer verbonden voel. Het zingen en dansen waren een fijne afwisseling en de opdrachten tot self realisatie maakten het compleet. De omgeving is mooi, open en groen. Had het ook leuk gevonden om buiten te dansen en te zingen.

Jullie zijn beiden prachtige wijze meiden. Eva ik vind het bijzonder dat ik steeds zag hoe je naar de juiste woorden zocht en je hiervoor eerst van binnen ging verbinden. Zo ervoer ik jouw woorden als krachtig luchtig, gevuld met wijze energie die herkenbaar is en op alle vlakken resoneert.Dank je... dit is wat ik ook graag wil oefenen en leren! Rashma jouw vasthoudendheid en vragen stellen om verdieping aan te brengen waren bijzonder krachtig. Dank jullie wel meiden. * - Lydia Kliphuis

Later Event: October 6
24uur Sprakeloos